Rum uthyres på Vigeokliniken i Råsunda

 

Vi söker dig som är egen företagare (F-skattsedel samt företagsförsäkring) och legitimerad inom hälsosjukvård som t.ex fysioterapeut, akupunktör, läkare, psykolog, psykoterapeut eller naprapat. Vi arbetar i ett enat team under vårt företagsnamn – Vigeokliniken. 

Rummet är 20 kvm med tillgång till kökspentry. Uthyres omöblerat. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till övriga lokalen med väntrum, kök, gymstudio. Det ingår Wi-fi, förvaringsskåp, vatten, el och värme. Lokalen ligger på bottenplan och är centralt belägen på Råsundavägen162, ett stenkast ifrån både Näckrosens busshållplats och tunnelbana.  Rummet uthyres per månad och avtal tecknas per 12 månader med 3 månaders uppsägningstid. 

Hyra: 7000: - månad

På kliniken arbetar idag Mikaela och Josephine som båda är leg. Kiropraktorer, personliga tränare, massörer och dietister. När vi behandlar så har vi ett helhetstänkt där målet är att bli smärtfri, återgå i full funktion och bli starkare.  Men även att motivera patienter till en hälsosammare och mer aktivare livsstil.

Låter detta som en intressant arbetsplats? Kontakta oss på info@vigeokliniken.se