Kiropraktik & mjukdelsbehandling

Kiropraktisk behandling bygger på att normalisera ledernas rörlighet och minska smärta. Vi behandlar alla smärttillstånd i kroppens muskler och leder. Exempel på sökorsaker till kiropraktorn är ländryggsmärta, bröstryggssmärta, hållningsproblematik, idrottsskador bland annat. 

Mjukdelsbehandling innefattar djupgående behandling av kroppens muskulatur.

I kombination mellan kiropraktik och mjukdelsbehandling är målet att skapa förbättrad funktion och rörlighet, mindre spänningar. 

 

Gruppträning

Träning i större och mindre grupper. Vi anpassar klassen efter deltagarna. Oavsett om ni är nybörjare eller mer erfaren motionär så utmanar vi er på den nivån ni befinner er!  Behöver medarbetarna komma igång mellan möten under konferensen? Vill ni ha en stående klass varje vecka för att skapa hälsa och gemenskap? Vi skräddarsyr lösningen efter era önskemål. 

Vi kommer även att erbjuda klasser på kliniken. Håll utkik efter anmälningar på hemsidan. 

 

Personlig träning

Träning anpassad efter dina behov. Att det viktigt att röra på sig vet vi alla, men att få en träning som matchar ens enskilda behov samt få hjälp att intergrera den i vardagspusslet är något vi gärna hjälper till med. En aktiv livsstil ger en rörligare och mer smärtfri vardag. Vi hjälper till att komma igång, skapa motivation och stärka kroppens svaga länkar för en hållbar och långsiktig träning.